Zhduket pa gjurmë pronari i hotelit ‘Aleksander Palace’ në Shkup, policia po e kërkon (FOTO)

0
8

Njëri nga biznesmenët më të njohur maqedonas, Sterjo Nakov, është zhdukur që para disa orësh dhe Departamenti i Punëve të Brendshme Shkup është në kërkim të tij, shkruan NetPress.

Sterjo Nakov ka qenë pronar i “Tv Allfas”, ndërsa tash i zotron disa biznese dhe njërin ndër hotelet më të njohur në Shkup, “Aleksander Palace”.