Zejdi trondit Alternativën, krijon grup të madh dhe paralajmëron “Mbarimin”

0
6

Ish deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi i cili ditë më pari paralajmëroi se do të veprojë si i pavarur, ka tronditur ish partinë e tij. Ai ka grumnulluar një grup të madh të anëtarësisë dhe ka publikuar një fotografi duke dhënë një paralajmërim të çuditshëm. Ai thotë se kuk mund ta ndryshojë fillimin, por do ta ndryshojë mbarimin.

Ky postim nuk është pritur aspak mirë nga ish bashkëpartiakët e tij. Kohë më parë burime partiake njoftuan se Zejdu përgaditet që të bëjë strukturë ti tij për të marrë pozicione të reja në Qeveri dhe për ta larguar Alternativën nga Qeveria.