Video skandaloze: Motrat rehin pacienten plakë

0
8

Një video është bërë virale në rrjetet sociale. Në të shihet derisa disa motra medicinale, në spital rehin një grua të moshuar. Përderisa njera nga ata e mal treton, tjerat qeshin dhe e inçizojne me telefon.

Ndërkaq nuk kuptohet biseda mes tyre, përderisa gruaja e moshuar qan dhe përpiqet që të shpëtoj.