Trend i rrezikshëm i frikësimit të prindërve në TikTok, po aplikohet edhe në Kosovë

0
6

TikTok është një nga rrjetet sociale që po përdoret për momentin më së shumti nga të rinjtë në botë, por edhe në Kosovë.

Aktualisht në vendin tonë është duke ndodhur një trend, ku qëllim është frikësimi i prindërve duke e montuar një video të një eksplodimi nga defekti i energjisë elektrike.

Pas realizimit të videos, përdoruesit videon ua dërgojnë prindërve ne rrjetet e tyre sociale ku komunikojnë dhe pastaj publikojnë reagimet e tyre në TikTok.

Më poshtë mund të shikoni video nga ky rreng që ka kapluar edhe përdoruesit shqiptarë.