Spasovski: Rasti i Bozhinovskit është prioritet, po shikohen pamjet nga kamerat e sigurisë

0
6

Zbardhja e rastit të sulmit fizik që i ndodhi këto ditë pronarit të portalit “Burevesnik”, Zoran Bozhinovski, është prioritet i MPB-së, informoi ministri Oliver Spasovski.
Spasovski e dënoi këtë sulm, duke theksuar se nuk ka arsyetim për një akt të tillë, përkatësisht për dhunë ndaj ndonjë personi në vend.
“Për momentin po punohet intensivisht për rastin. Kamerat janë ngritur nga 31 vende në pjesën e rrugës ku lëviznin njerëzit. Janë mbledhur njohuritë fillestare. Tani po përdoren masa të tjera hetimore që janë kërkuar nga Prokuroria për t’u zbatuar, ndaj besoj se do ta gjejmë shpejt përgjigjen për këtë pyetje”, theksoi ministri.

I pyetur për nivelin e komunikimit politik dhe të fjalës me të cilin përdoret një pjesë e caktuar e subjekteve politike në vend, gjë që krijon hendek mes qytetarëve, ministri theksoi se politikanët, si më me ndikim në shoqëri, janë edhe më të përgjegjshmit për këtë situatë.