Snopçe: ASH mund të inicojë Parlamentin dydhomësh!

0
5

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët (ASH) Halil Snopçe ka paralajmëruar se partia që përfaqëson ai mund të kërkojë krijimin e Parlamentit dydhomësh në Maqedoninë e Veriut, nëse partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE kushtëzon largimin e “20%”-shit nga Kushtetuta me heqjen e Badinterit dhe Balansuesit. Këtë paralajmërim Snopçe e ka bërë në emisionin “Argument” në TVM2.