‘Që 6 vite nuk e kam, por s’ka ditë që nuk e kujtoj’, deputetja nuk i mban lotët derisa flet për babain

0
8

Deputetja e PDK-së, Ariana Musliu – Shoshi, në studion e “Kendiv” rrëfeu shumë edhe nga jeta e saj personale.Ajo ndau momente dhe kujtime me babën e saj të ndjerë, me të cilin tha se ka qenë shumë e lidhur.
“Babai im ka vd ekur para 6 vitesh, por nuk ka ditë që unë nuk e kujtoj”, tha ajo.Vazhdoi duke thënë po ashtu se gjitha të arriturat ai kushton atij.