Po njihet si “Baresha e Deçanit”, 13-vjeçarja mahnit me zërin e saj dhe dashurinë që ka për delet

0
7

Mëngjeset e hershme i fillon në shkollë.
Po njihet si “Baresha e Deçanit”, 13-vjeçarja mahnit me zërin e saj dhe dashurinë që ka për delet
Bashkë me shoqet e shokët e saj të klasës, kalojnë një pjesë të madhe të ditës, kështu duke e shijuar vitin e tyre të fundit në këtë shkollë. Pikërisht këtu, Alesia Krasniqi zbuloi talentin e saj për këndim.
Pas disa videove ajo u bë virale nëpër rrjete sociale me interpretimet e këngëve të vjetra shqipe, me motive kombëtare.

Kur përfundon mësimin, merr rrugën për në shtëpi.

Alesia do t’ju habisë me zërin dhe interpretimin e saj.