“Për sjellje të pahijshme të punëtores” – “Orenda” suspendon nga puna katër infermiere (DOKUMENT)

0
6

Qendra për të Moshuar në Pejë “Orenda” ka njoftuar se ka suspenduar nga puna katër infermiere A.P, A.R, R.K dhe G.N. Aurona Pelaj është infermierja që e ka goditur 10 herë më shuplaka të moshuarën brenda kësaj qendre. Ndërsa infermieret e tjera sipas njoftimit të qendrës kanë qenë në nderim kur ka ndodhur rasti por nuk kanë njoftuar rastin tek përgjegjësit.