Pasagjeri zhveshët deri në bel dhe bërtet UÇK, ndalohet nga policia

0
6

Një pasagjer është zhveshur deri në bel, ka bërtitur “UÇK” dhe në mënyrë agresive ka shqetësuar udhëtarët në fluturimin e sotëm të i linjës Bruksel-Shkup. Personin në fjalë policia e ka ndaluar menjëherë pas aterrimit në aeroportin e Shkupit rreth orës 12:30, rastin e konfirmojnë edhe nga MPB-ja. “Për momentin bëhet e ditur se bëhet fjalë për një shtetas kosovar i cili është ndaluar në pikën kufitare të Aeroportit Ndërkombëtar të Shkupit për shkak të sjelljes agresive. Jemi duke punuar në zbardhjen e rastit”, thonë nga MPB.