Nusja shkel vjehrrin me veturë – ai humb jetën në vend

0
5

MPB njofton se një nuse nga Shkupi, I.S. (30) ka përplasur vjehrrin e saj dhe si pasojë ai ka humbur jetën. Ngjarja ka ndodhur në oborrin e shtëpisë në fshatin Glluvë të Shkupit.
MPB nuk jep hollësi të tjera për rastin