Nuk ka para për ujësjellës e rrugë, kryetari i Bogovinës blen veturë të re

0
6

Në Mbledhjen e Këshillit të Partisë së Bashkimit Demokratik për Integrim disa nga zyrtarët dhe funksionarët e kësaj partie kanë arritur me vetura zyrtare në aktivitetet partiake.

E njëri ndër to është edhe kryetari i komunës së Bogovinës Blerim Emshiu. Emshiu i pyetur nga gazetari i KlanM se për çfarë arsye përdorë veturën zyrtare në aktivitete partiake ai refuzoi të përgjigjet./KlanMacedonia/

 

https://fb.watch/gsU67gR5hi/