Në “Lagjen e Boshnjakëve” vendosen flamuri kombëtar dhe ai i Kosovës (FOTO)

0
7

Flamuri “Kuq e Zi” dhe ai i Kosovës është vendosur në “Lagjen e Boshnjakëve” në veri të Mitrovicës.
Klan Kosova ka siguruar fotografitë nga vendi i ngjarjes.

Po ashtu në fotografi shihet edhe flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Me fillim nga ora 12:00 në sheshin “Car Llazar” ka nisur tubimi i thirrur nga Lista Serbe.