Në aksi dent u shua familja shqiptare, del pergjigja e testeve, shoferi ishte i deh ur dhe i dro guar

0
9

Ishte i dehur dhe nën efektin e dro gës. Testet toksikologjike kanë zbuluar këtë të vërtetë për Orjol Lamen, 32-vjeçarin i cili i jepte makinës mbrëmjen e 30 Tetorit, por gjithçka do të përfundonte në tra gjedi. Në mjet ndodhej gruaja e tij, 22-vjeçarja Shane Hyseni, djali i tyre, Mattias Lame, 2 vjeç dhe motra e vëllai i 22-vjeçares, Resat dhe Rejana Hyseni, 11 e 8 vjeç. Të katërt do të ndërronin jetë menjëherë si pasojë e përplasjes me një shtëpi. I vetmi që shpëtoi ishte 32-vjeçari Lame, i cili që prej të dielës ndodhet në reaminacion në gjendje të rëndë shëndetësore.