Ndërron jetë Hafizi i njohur nga Shkupi Adem Idrizi

0
11

TË ALLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI

Paska ndëruar jetë Hafëz Ademi, njëri ndër imamët më të regullt që ka pasur Shkupi, që shërbeu në disa Xhami me precizitetin më të lartë, duke mos munguar në asnjë kohë të namazeve…

Sa do i mungon Shkupit ku Hafëz i dalluar…😔
Zoti na takoftë në Xhennetet e Tij, ndërsa familjarëve dhe xhematlive Allahu sabrin dhe gajretin ua shtoftë.