Ndërron jetë Afrim Aliu, punonjësi i komunës së Gostivarit

0
8

E nderuara familja Aliu,

Me dhimbje e pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të Afrim Aliut, punëtorit të zellshëm në Komunën e Gostivarit.

Jetoni me kujtimet më të mira për të, sepse la pas vete trashëgiminë e njeriut të mirë, besnik dhe të dashur.
Në këto çaste të vështira për ju, bashkëndjej me familjen Aliu.
Ngushëllimet më të sinqerta për familjen, miqtë dhe bashkëpunëtorët e shumtë!

I pikëlluar

Arben Taravari – Kryetar i komunës së Gostivarit