Morena Taraku – infermieres në Pejë: “Mjerë nana jote kujt i paskan dhan gji”

0
5

Këngëtarja Morena Taraku ka reaguar për videon në të cilën shfaqet dhunë ndaj një të moshuare në një shtëpi të të moshuarve në Pejë.

Në profilin e saj në Instagram ajo ka shkruar:

“Zhveshe atë uniformë se nuk të paska hije e mos i njollos edhe të tjerët”.

Rasti ka ndodhur në shtëpinë e pleqve “Orenda” në Pejë, ndërsa videon e ka publikuar aktorja Kaltrina Zeneli në Facebook.

Gjithashtu shtëpia e të moshuarve “Orenta” në Pejë ku ndodhi sulmi fizik ndaj të moshuarës ka dal me vendim për infermieret e përfshira në këtë rast.

Bordi i këtij institucioni privat kanë vendosur që të suspendohen nga puna Aurona Pelaj dhe tri infermieret e tjera të përfshira në rast.

Ky institucion në arsyetimin e dhënë e kanë quajtur “sjellje të pahijshme” sulmin fizik ndaj të moshuarës  të Aurona Pelaj dhe për këtë arsye suspendohet.