Mickoski: Në këto rrethana, VMRO-DPMNE-ja nuk do t’i mbështes ndryshimet kushtetuese

0
5

Lideri i partisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot edhe njëherë ka ripërsëritur qëndrimin e tij dhe subjektit të cilin ai drejton, se në këto rrethana nuk do t’i mbështesin ndryshimet kushtetuese.

“Në rast se mendojnë se VMRO-DPMNE-ja, grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së do t’i mbështes këto ndryshime kushtetuese në këto rrethana, atëherë ja publikisht po them se kjo nuk do të ndodh. Ne kemi pozicion të qartë. Cili është pozicioni i VMRO-DPMNE-së, se ndryshime kushtetuese në këtë rrethana ne nuk kemi ndërmend që t’i mbështesim”, deklaroi Mickoski./Alsat.mk