Mexhiti: Do të kërkojmë shkarkimin e Grubit!

0
7

BDI po mban mbledhjen e kryesisë qendrore ku pritet ministrat, zëvendësministrat dhe sekretarët shtetërorë nga radhët e kësaj partie duhet të japin llogari për punën e tyre. Nënkryetari i kësaj partie Izet Mexhiti tha se do kërkohet doreheqja e zv/kryeministrit Artan Grubi.
”Eshtë mirë që kthehet debati brenda BDI-së, janë themeluar organet urojmë që të kemi debat tamam organe tamam, do jetë gabim tendenca për të qenë vetem formale. Mendoj se sot është BDI-ja që e duam, BDI-ja që e njohim sepse tendeca ka qenë të përmisohemi vetë mos të na përmisoj populli, ne edhe në mbledhje kemi thënë që me emer dhe mbiemer kemi kërkuar për joefikasitet të shkarkohet Artan Grubi” – deklaroi Izet Mexhiti para fillimit te mbledhjes.