Marin Mema emoсion të gjithë: “Ky flamur ëѕhtë dhuratë e një gjysheje zemërfortë në Dardani” video

0
16

Marin Mema na emocionoi të gjithë në emisionin ‘Kojshia Show’ duke thënë fjalë shum domethënëse dhe me vend për gratë apo nënat shqiptare:
Ky flamur është dhuratë e një gjysheje zemërfortë në Dardani.

Pavarësisht lu.ftës, dhimbjes, vështirësive ajo e ruajti gjithmonë flamurin Kuq e Zi në shtëpinë e saj. Ju dua shumë kudo jeni ! Marini