Liridona Beqiri: Burrat kanë frikë nga gratë e forta!

0
6

Gratë, ndonjëherë, kanë konflikt brenda “llojit” thotë Liridona Beqiri në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni.

Kjo sipas saj vjen si pasojë e “hijes gjigante” të vendosur në shoqërinë tonë, e cila i pengon gratë drejt përparimit. Gratë me potencial dhe të forta, këtu I quajnë “të përdala” shton Beqiri, por mos harrojmë, thotë ajo se burrat kanë frikë nga gratë e forta!

“Fatkeqsishtë, ne i duartrokasim sistemit patriarkal ngase nuk kemi guxim për ta dëshmuar të kundërtën. Paragjykimet e tilla dhe ndasitë gjinore, ne i hasim cdo ditë, edhe në luftat personale tonat, prej aktivizmit apo veprimtarisë që ne e bëjme dhe shohim që burrat kanë frikë nga gratë e forta sepse tani gruaja shqiptare ka dëshmuar tanimë se ka fuqi vendimarrëse” thotë aktivistja Liridona Beqiri në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni.