Kurti-serbëve të Kosovës: S’jam kryeministër kundër juve, por Beogradi është kundër meje!

0
6

“Përfaqësues të Listës Serbe para një jave kanë thënë që do të organizojnë rezistencë të ashpër kundër gjobave. Mirëpo, nuk e pritën 21 nëntorin: Beogradi nisi kërcënimet dhe përgatitjet për destabilizimin e Kosovës. Prandaj, diçka tjetër është në pyetje”Tutje kryeministri Kurti i ka ftuar të gjithë qytetarë serb në Kosovë që të ruajnë qetësinë, paqen dhe sigurinë.

“Unë nuk jam kryeministër kundër juve, por Beogradi është kundër meje. Unë jam kryeministër që do t’ju shërbej duke respektuar kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e Republikës së Kosovës” shkruan Kurti në reagimin