Kjo është historia emocionuese e Malësorit pasi u bë baba i binjakëve (Video)

0
5

Malësori ka ndarë me Prive historinë e tij emocionuese pasi u bë baba i binjakëve. Këngëtari i cili ka një karrierë të gjatë muzikore shumë të suksesshme, ka treguar në detaje jetën e tij dhe shumëçka që lidhet me të. Në intervistën e mëposhtme, artisti tregoi emocionet kur mirëpriti fëmijët pasi u bë baba pas 10 vjetësh martesë.

Mos e humbisni.