Kasami do të udhëtoj në Gjermani, pritet të takohet me kryetarin e Leverkuzenit dhe me mërgimtarët

0
14

Kryetari i Tetovës njëherit kryetar i Lëvizjes BESA sipas burimeve brenda kabinetit të të parit të Tetovës, do të udhëtojë për në Leverkuzen të Gjermanisë. Siç mësohet Kasami do të takohet me të parin e qytetit të Leverkuzenit si dhe afarist të asaj zone, shqiptarë e gjerman. Gjithashtu, Bilall Kasami së bashku me bashkpartiakët e tjerë do të mbajnë një tubim në qytetin e Leverkuzenit në Gjermani.

Ky udhëtim i të parit të BESËS, vjen pas vizitave që ai bëri në Danimarkë dhe Zvicër .