Kamera e kap zonjën e pasur nga Kumanova duke vjedhur në shitore (Video)

0
9

Po ta takoni Kështu të veshur dhe të rregulluar në qytet, nuk do ju besohet se është vjedhëse. Por zonjën në fjalë, e cila nga veshja duket të jetë e pasur, kamerat e sigurisë në një shitore në Kumanovë e kanë incizuar duke vjedhur barretë flokësh me vlerë vetëm 50 denarë./VoxTv