Ish kandidati për kryeministër shqiptar, i irrituar me qeverinë: Më injorojnë!

0
7

Avokati i Popullit Naser Ziberi ka theksuar sonte në emisionin “Click Plus” në TV21 se Qeveria nuk e ka thirrur asnjëherë atë për konsultim dhe kjo e ka irrituar atë.

“Për fat të keq, Qeveria asnjëherë nuk më ka ftuar të diskutoj për informacionet që Avokati i Popullit ua dorëzon institucioneve të caktuara që pengojnë punën e Avokatit të Popullit”, tha Ziberi.

Sipas tij, më së shumti që bën Qeveria është ta informojë me shkrim se një kërkesë eshte proceduar apo dorëzuar.