I burgosuri denoncon nënën në polici: Më braktise, prandaj u bëra hajn

0
3

Një denoncim jo fort i zakonshëm për shoqërinë e Kosovës ka ndodhur dje në Prizren.Një i ri ka denoncuar nënën e tij për braktisje. Ky akt i nënës, sipas djalit e ka detyruar atë që të bëhet hajn.

closevolume_off
“Ankuesi mashkull kosovar i mitur derisa ka qenë në vuajtje të dënimit, ka denoncuar nënën e tij të dyshuarën femër kosovare e cila e kishte braktisur djalin e saj të mitur dhe si pasojë e kësaj ankuesi kishte devijuar dhe ishte marrë me vepra penale të vjedhjes për të cilat është duke vuajtur dënim. Rasti nën hetime” thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.