Doktoron në Zvicër Arlinda Amiti nga Kërçova, ja sa gjuhë të huaja njeh!

0
8

Doktoron Arlinda Amiti nga Kërçova në Zvicër!
Një femër e suksesëshme në Zvicër e cila zotëron shtatë gjuhë, prej tyre pesë në nivel akademik.
Ajo shquhet për aftësitë e saja në oratori dhe ortografi.