Çfarë do të thotë kur shikoni një mace në ëndërr?

0
6

Macet janë një nga kafshët tona më të dashura. Ne luajmë me to gjithë ditën, si të mos i shohim në gjumë kur ëndërrojmë. Çfarë do të thotë një ëndërr me një mace? Ka shumë interpretime edhe këtu, dhe eksperti jep një shpjegim të ndryshëm në varësi të saktësisht se si kemi ëndërruar për macen, madje edhe çfarë ngjyre kishte!

Kështu, sipas ekspertit, nëse shihni një mace në ëndërr, në përgjithësi do të thotë fat i keq nëse nuk arrini ta dëboni atë. Nëse shihni sesi ju ka sulmuar macja, do të thotë se keni armiq që flasin fjalë të këqija dhe ju prishin reputacionin, ndërkohë që i kanë sytë nga prona juaj. Por nëse keni parë që keni përzënë ose vrarë një mace që ju ka sulmuar, do të thotë se do të kapërceni çdo pengesë që keni, do të fitoni mjaft para dhe statusin tuaj në shoqëri.

Nëse shohim një mace të zemëruar në ëndërr do të thotë se po vijnë grindjet familjare.

Nëse shihni në ëndërr një mace që mjaullin me përkëdheli, është shenjë se do të keni një shtëpi të qetë dhe të lumtur.

Një mace e zezë në një ëndërr konsiderohet një shenjë e pakënaqësisë, sëmundjes, vdekjes dhe fatkeqësisë së përgjithshme. Por vini re se macja e zezë për skocezët do të thotë saktësisht e kundërta: fat të mirë!

Nëse shihni në ëndërr sikur jeni gërvishtur nga një mace, kjo do të thotë se dikush afër jush do t’ju lëndojë.

Nëse shihni se keni takuar një kotele të vogël dhe të pistë, ëndërrimtari thotë se do të merrni një lajm të pakëndshëm për dikë që mungon. /abcnews.al