Çfarë do të ndodh më 29 tetor në BDI? Tregon Osmani!

0
7

Ministri i Punëve të Jashtme njëherësh edhe zëdhënës i BDI-së, Bujar Osmani, sonte në “Rruga Drejt” me Adrian Kerimin, ka treguar në detaje se çfarë pritet të ndodhë më 29 tetor në BDI, shkruan Alsat. Përveç të tjerash Osmani, ka treguar gjithashtu se a do të ketë edhe llogaridhënie nga ministrat e BDI-së, në këtë mbledhje.

“Më 29 tetor është mbledhja e parë e konstituive e kryesisë së BDI-së, ku kryetari Ahmeti do të prezantojë rregullat e funksionimit të kryesisë, këshillin e tij, sekretariatin dhe raportin e gjithë funksionarëve të BDI-së. Do të ketë llogaridhënie, por nuk do të ketë vetëm të ministrave por të gjithë funksionarëve të zgjedhur të BDI-së”, ka thënë Osmani./ Alsat.mk