Bie borë në Maqedoninë e Veriut (FOTO)

0
10

Bora zbardhi majën e Pelisterit, në lartësinë 2601m. Kjo është reshja e parë e borës këtë vjeshtë. Në Manastir bie shi i dendur dhe pritet të vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme. Temperatura në qytet ka zbritur deri në 12 gradë Celsius, që është një ndryshim i vërtetë, nëse e dini se deri dje, Manastirët shëtisnin me mëngë të shkurtra.