BESA tubim në Leverkuzen, zgjidhet kryetari i ri i nëndegës

0
8

Në një atmosferë impozante Lëvizja BESA sonte mbajti tubimin e saj në Leverkuzen të Gjërmanisë. Në këtë tubim u zgjodh edhe struktura e re e Lëvizjes Besa.

Me shumicë votash kryetar i nëndegës u zgjodh, Dr.Aliriza Qerimi i cili jeton dhe vepron në Gjermani. Me ketë tubim, Lëvizja Besa e mbyll turin e saj në pjesën e Leverkuzenit./Monitor.mk