Asociacioni dhe AlternAtivA!

0
22

Shkruan Gazetari Suat Saqipi

-“Dy tre ditë pasi që ata realisht u përjashtuan nga qeveria e lëshuan propozimin për asociacionin e komunave shqiptare në RMV !

Kur për herë të parë dolën në skenën politike u rreshtuan edhe atëhere në opozitë dhe trumpetonin idenë e RIDEFINIMIT !

Po si mundë të flasin për bashkim të komunave nga një subjekt i cili ka vetëm disa këshilltarë dhe asnjë kryetar komune ?!

Çësht e vërteta kjo ide nuk u mirpritë fare si serioze,por u shëndrua në batuta humori !”-s.s