Apasiev tregon a do të shkoj në takimin e liderëve?!

0
7

Kryetari i Partisë e Majta, Dimitar Apasiev, tha se nuk do të marrë pjesë në mbledhjen e liderëve të hënën të thirrur nga kryetari i LSDM-së dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski.
”Ata nuk mund të negociojnë me ne si me VMRO-në. Ne jemi një arrë e fortë” – thotë Apasiev. Nga ana tjetër kryetari i VMRO-së, Hristijan Mickoski dje ka konfirmuar se do të shkojë në takimin e lidereve që do të mbahet në Kuvend.