Ja pse sediljet e autobusëve kanë këto dizenjo

0
8

Ju me siguri keni hipur në autobusë dhe nëse po, i keni vënë re sediljet karakteristike.

Vini re dizenjot me ngjyra të forta dhe detaje të shumta që përsëriten:

Arsyeja? Prodhuesit e autobusëve ndoshta nuk janë fare adhurues të kësaj estetike, por e zgjedhin për arsye praktike. Këto dizenjo mbulojnë më lehtë njollat dhe papastërtitë.

Imagjinoni sa shpesh do duhet të laheshin sediljet nëse, po themi, do të kishin zgjedhur ngjyrën e bardhë. Ky model ju bën të përqendroheni te dizajni dhe jo njollat.