Скопјанец каснат од куче на плоштад Македонија

0
23

МВР информира дека вчера бил каснат скопјанец на плоштадот Македонија.

Во 13.50 часот, 72-годишниот В.Т. пријавил дека на плоштадот во Скопје бил каснат од куче скитник.