СДСМ: Мицкоски лично го потврди континуитетот на ВМРО-ДПМНЕ со Ванчо Михајлов

0
21

Кадри на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски носат малолетни деца на средби со финансиерот на „Ванчо Михајлов“, велат од СДСМ. Повикуваат на брза реакција на сите надлежни институции, МОН, инспекторати и бараат одговорност за оваа злоупотреба на македонските деца, ученици и студенти.