Сандра Африка ги покажа новите силиконски гради во градник од тантела: Пејачката призна дека ги зголемила, па го соблече палото! (ФОТО)

0
23

Пејачката Сандра Африка направила естетски операции на своето лице и тело, а сега се појавила во емисија и ја покажала промената.

Сите гости во емисијата ја пофалиле Сандра дека изгледа совршено, а потоа открила дека ги зголемила и градите, покрај операцијата која ја направила на носот.

„Како се освежив? Малку ги зголемив градите, се гледа, ќе видите и во текот на емисијата. Сега сум потешка, а тоа не е добро“ – рекла Сандра, а на прашање за љубовниот живот се вознемирила.

„Ау, имаш нешто тука да се напијам? Приказната дека сум се омажила беше поради спотот. За сега нема ништо“.

Како што рекла пејачката, никогаш немала непријатни или љубоворни сцени од страна на момчето.

„Немам шифра на телефонот, да не даде Бог да го загубам, но да, ми го гледале телефонот. Немам што да кријам“ – рекла Африка и потоа зборела и за продажбата на јахтата.

„Ќе купувам нова јахта ако ја продадам старата“.

Сандра на крајот се соблекла и ги покажака новите силикони во градник од тантела.