Почина учесникот во НОВ, Џафер Кадрија

0
20

На 95-годишна возраст почина Џафер Кадрија од тетовско Камењане во Општина Боговиње, еден од учесниците во Народноослободителната и антифашистичка војна во Македонија, информираше Општинската организација на Сојузот на борци од Тетово.

https://m.facebook.com/sbm.tetovo.9/posts/1286383698804830