Полицијата го ослободи приведениот за заканите со бомбите и изврши претрес во неговиот дом

0
24

По десет часа распит полицијата го ослободи Никола Николовски за заканите со бомбите во средните скопски училишта за кој на платформа именувана како ,,Конзерватив.мк” беше објавено дека е нивни член и активист.

Извршен е претрес во неговиот дом. ВМРО ДПМНЕ обвинува за јавен линч врз млад човек.