Пак дојава за бомба, евакуирани учениците од неколку средни училишта во Скопје

0
22

Пак дојава за бомба, евакуирани учениците од неколку средни училишта во Скопје

МАКЕДОНИЈАПак дојава за бомба, евакуирани учениците од средното училиште „Јосип Броз Тито“ во СкопјеОбјавено пред 4 минути – 27 октомври, 2022Од Макфакс

Учениците во втора смена од средните училишта „Јосип Броз Тито“, Раде Јовчески – Корчагин, Марија Кири, Орве Николов во Скопје го напуштаат училиштето по дојава за бомба.

Полицијата е веќе на терен и училиштата веќе се празни.

Вчера дојави за бомби имаше во осум училишта во Скопје кои беа детално проверени