Од пишаното нема бегање. Продавачката ја натерала да ја купи грепката, а во неа се криеше огромната сума долари

0
24

Жена од Мериленд која освоила 10.000 долари од лотарија, го поттикнала да купи билет. Како резултат на тоа, таа ја освои првата награда од 100.000 долари.
„Искрено немав намера да играм“, им кажала 34-годишната Брендивин на претставниците на лотаријата Мериленд. Касиерката таму во Waldorf Liquors го покажа овој билет да каже, и јас добив желба“.

Играчот веднаш го купил билетот, покажувајќи цена од 15 долари. Таа решила да ги искористи 10-те долари што ги имала за да купи втор билет, што и ја донело наградата од 100.000 долари. „Кога видов 100.000 долари, не можев да поверувам. Стоев во место, но сè што можев да помислам беше „О, Боже“, се сеќава девојката.
Жената, која рече дека претходно освоила две награди за цртање од 10.000 долари и „Пик 4“, излегла на паркингот за да му ги даде на својот сопруг.
„Мојот сопруг чекаше во автомобилот. Мислеше дека сум луда“, нагласи таа./abcnews