Оваа убавица е ќерката на Неда Украден (ФОТО)

0
21

Музичката ѕвезда Неда Украден е горда мајка на ќерката единица Јелена и баба на внукот Душан и двете внуки близначки Неда и Александра.

Таа признава дека покрај кариерата најважно во животот за неа е семејството за кое е исклучително приврзана.

Јелена денес изгледа многу привлечно, многумина велат дека личи на нејзината мајка и дека е вистинска убавица.