Нема пари за водовод и патишта. Градоначалникот си купил нова кола

0
18

На седницата на Советот на Партијата на Демократската унија за интеграција, дел од функционерите и функционерите на оваа партија пристигнаа со службени возила на партиските активности.

А еден од нив е и градоначалникот на општина Боговина, Беснил Емшиу. На прашањето на Емшиу од новинарот на КланМ зошто ја користел службената кола во партиски активности, тој одби да одговори./КланМакедонија/