За „само“ 150 илјади долари можете да седите зад сцената со мајка и – Бијонсе оди на светска турнеја

0
25

Бијонсе тргнува на светска турнеја за нејзиниот албум од ренесансата.

Таа веста ја открила на аукција.

Аукцијата Wearable Art Gala понуди „единствено искуство на турнејата на Бијонсе, која ќе започне во летото 2023 година и ќе вклучува американски и меѓународни дестинации“.

Понудениот пакет вклучува два билети за прва класа на International United Airlines Polaris и три ноќевања во хотел, заедно со две билети за градска обиколка по ваш избор.

Беше понуден и пакет вреден 20.000 долари, кој вклучуваше поминување време зад сцената со мајката на Бијонсе.

Понудите достигнаа и до 50.000 долари.
Пакет продаден за 150.000 долари?

Конечната цена по која биле продадени пакетите не е потврдена, но еден од присутните за американските медиуми изјавил дека пакетот, кој вклучувал дружење во зад сцената, завршил на аукција за 150.000 долари.

На аукцијата била и самата Бијонсе, па американските медиуми пишуваат дека веста за турнејата е секако потврдена, но се уште нема официјално соопштение.