Двајца заги нати во пожар кај ресторан во Битола

0
17

Регионалниот центар за управување со кризи Битола информира дека противпожарните служби гасат пожар кај ресторанот „Кисела Вода“. До овој момент има пријавено дека две човечки жртви. Интервенцијата е во тек, противпожарните екипи се на терен.

-ТППЕ Битола интервенира кај ресторантот „Кисела Вода“. Од 16:27 часот се интервенира со едно против пожарно возило и со пет пожарникари. До овој момент има пријавено две човечки жртви. Интервенцијата е во тек противпожарните екипите се на терен, информираат од РЦУК Битола.