Видео: Медицински сестри малтретираат возрасна жена

0
34

На социјалните мрежи стана вирално видео. Во него може да се види дека медицински сестри лекуваат постара жена во болница или дом за стари лица. Додека една од нив го ја тепа, другите се смеат и снимаат со својот телефон.

Во меѓувреме, разговорот меѓу нив не е разбирлив, а по социалните мрежи се шират гласини дека тоа се случило во некоја од земјите во регионот. Додека се случува целата случка старицата плаче и се обидува да избега.