Без вода во вторник ќе биде скопската населба Пролет

0
13

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека утре, поради реконструкција на водоводна мрежа ф-80 мм на булеварот „Страшо Пинџур“ бр. 5, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата Пролет.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување со работните активности (општина Центар).